Autókölcsönzés, teherautókölcsönzés
Eredetiségvizsgálat, szerviz
WILU Kft.
Since 2000 - Wilu Kft.

Suzuki Forenza

5.000 Ft (8-30 nap esetén)

6.000 Ft / nap

Termékkód: forenza

Automata

Férőhelyek száma: 5
Ajtók száma: 5
Motor: benzines
Váltó: automata
Klíma: van

Bővebb információért keresse munkatársainkat!Magánszemélyként személyi igazolványt és jogosítványt, cégszerűen cégkivonatot kérünk a bérlés kezdetekor. Minden esetben az autókölcsönzés feltétele a kaució, mely típusonként eltérő összegű. Autóinkat tele tankkal adjuk át és tele tankkal vesszük vissza. Tarifáink átlagban napi 300 km futást tartalmaznak, e-fölött 30,-Ft + ÁFA / km fizetendő. Külföldi út esetén napi 1.500,-Ft+ÁFA felárat számolunk fel Az árak az Áfa-t nem tartalmazzák. Pilisvörösváron és 10km-es vonzáskörzetben igény esetén bérautóinkat ingyenesen házhoz szállítjuk.

Az autókölcsönzés során bekövetkezett mindennemű szabálysértésért a bérlő felel. A tilosban parkolásról, gyorshajtásról és egyéb büntetésekről a közlekedési hatóság minket értesít, mi pedig a bérleti szerződés alapján a felelősséget áthárítjuk.

Télen mindegyik bérautónkat téli gumival szereljük fel, hogy ügyfeleink biztonságosan tudjanak közlekedni. Kérésre hóláncot biztosítunk, mert télen sok esetben kérik a külföldre utazóktól.

Kisgyermekes bérlőinknek gyerekülést biztosítunk. Autóink casco és kötelező biztosítással rendelkeznek, a nemzetközi biztosítást külföldi út esetén mellékeljük.

Abban az esetben ha bármilyen műszaki probléma adódik belföldön vagy külföldön, telefonon lehet jelezni felénk 24 órában. Minden esetben igyekszünk a legoptimálisabb megoldást választani, ha a javítás nem oldható meg, csereautót biztosítunk.

WILU Kft. kölcsönzési árak

Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!